Glamius

Teljes értékű életet élni diabétesszel – ez lehetséges!

Megjegyzés: A DiaRemedium kizárólag online vásárolható meg, az üzeletekben nem található meg.

Meggyőződtem róla a saját tapasztalataimmal, és valószínűleg soha nem fáradok bele, hogy beszéljek róla. Tudom, hogy sokan néznek szembe a cukorbetegség problémájával, és számukra, mint egykor nekem is, ez felér egy ítélettel.De az én diabéteszem már csökkent! (“Hogyan? Miért?” kérdezitek most valószínűleg, hitetlenkedve.) Azt már nem is említem, hogy nagyon gyorsan történt, egyszerű és olcsó volt! A DiaRemedium diabétesz elleni kínai tapaszokkal értem el! De menjünk sorjában.

Engem 13 évvel ezelőtt diagnosztizáltak 2-es típusú diabétesszel. Nehéz terhességem volt, nagyon sokat szedtem magamra a várandósság alatt, és nem tudtam megszabadulni az extra kilóktól. Aztán jött az endokrin betegség, és tudatosult bennem, hogy valami rossz kezdődött a szervezetemben. De nem volt időm orvoshoz menni, és megpróbáltam figyelmen kívül hagyni az egészségügyi problémáimat, ami könnyen ment nekem. Tudtam róla, hogy a családunkban volt már diabéteszes, de mindaddig nem érdekelt, míg szembesülnöm nem kellett vele. Jó néhány évembe beletelt, mire rászántam magam egy tesztre, több okból is: folyamatos szájszárazság, szomjasság, gyakori ivás, és vizelés.

Mikor meghallottam a diagnózist, azt hittem ez a vég. Úgy nézett ki, hogy az életem 47 évesen véget ért. De összeszedtem magam, és úgy döntöttem, hogy nem adom fel. Szinte lehetetlen lenne összeszámolni, hány orvost kerestem fel, hányféle orvosságot próbáltam ki. És mennyi pénzt költöttem ezekre!Gyakorlatilag bármilyen eredmény nélkül. Természetesen volt valamennyi javulás, de nem tartott sokáig. A problémák visszajöttek. A meglévő tünetek rosszabbak lettek, vagy újabbak jelentek meg. Nagyon hamar elfáradtam és a kimerültség alvás után sem szűnt meg. Állandóan enni akartam, pedig az orvosok szigorú diétát írtak elő.

Nemcsak az ételekkel kapcsolatban voltak szabályok, hanem a fizikai aktivitásokkal kapcsolatban is, mert ahogy rosszabbodott az alvásom, úgy kezdett rosszabbodni a légzésem is (reggelente nagyon nehéznek éreztem a fejem, és az agyam szó szerint belülről nyomta a szemeimet). A szomjúság érzés elviselhetetlen volt, napi 4-5 liter vizet ittam, így a folyadék felhalmozódott a szervezetemben, és a veseproblémákon kívül dudorok is megjelentek rajtam. Heves szívdobogás, nehézség a lábakban… A vércukorszintmérőm és a szemnyomás mérőm állandóan velem voltak, mindenütt. Az élet egy végeláthatatlan küzdelemmé vált, és az orvosok csak megvonták a vállukat és felírták az új és új, drága gyógyszereket ...

Már teljesen reményvesztetté váltam, mikor rátaláltam egy cikkre a DiaRemedium-ról, egy tapaszról, ami enyhíti a diabéteszes tüneteket.A cikk bemutatta a tapaszok klinikai tanulmányozását és az eredményeket is publikálták. Azonnal arra gondoltam, ez egy bóvli, csak egy hatástalan termék marketingfogása. De aztán arra gondoltam, ki kellene próbálnom. Nem jár semmilyen vágással, vagy szúrással, egyszerű használni és nem drága! És hát megrendeltem a tapaszokat.

Túl sok bizalmam nem volt a gyógyuláshoz, mikor elkezdtem használni, mert egy „mi van, ha” terméknek gondoltam. Már két napja használtam a tapaszt, mikor hosszú idő óta először éreztem magam frissnek s kipihentnek ébredés után, és rá kellett jönnöm, hogy ez egyáltalán nem egy bóvli. A negyedik napon, az összes duzzanatom eltűnt és alig vártam, hogy mozoghassak; az energiám több volt, mint elég. Észrevettem, hogy a elmúlt a folyton gyötrő szomjúság, és a szemnyomásom visszaállt normálra.

Három hét eltelte után ellenőrzésen voltam, és a teszt kimutatta, hogy csökkent a cukorbetegségem. Az orvosok azt hitték, valami hiba történt, és újra leteszteltek és vizsgálatoknak vetettek alá. A tesztek alacsonyabb koleszterin szintet jelezek, a vizsgálatok pedig azt mutatták ki, hogy az érfalak erősebbek lettek, helyreállt a hormonok egyensúlya és javultak a szívfunkciók és a szívritmus. Az orvosok nem akarták elhinni, és én hálát adtam az égen, hogy rátaláltam arra a bizonyos cikkre ezekről a diabétesz elleni kínai tapaszokról, és amiatt, hogy volt hozzá elég bátorságom, hogy megrendeljem őket.

Elkezdtem jobban kinézni, minding jó kedvem volt és nagyon sok mindent meg tudtam csinálni minden nap. Minden egyes reggel a tükörben egy egészségesebb ember néz vissza rám , és teljes értékű életet élek. Mindenkinek, aki megkérdezi az okát, beszélek ezekről a csodálatos diabétesz elleni kínai tapaszokról, amelyek visszahoztak engem a normális életbe.

Szóval, ez az én történetem. Én tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki jobban érzi magát hála a DiaRemedium diabétesz elleni kínai tapaszoknak. Ezért lenne jó, ha te is megosztanád a véleményedet és a tapasztalataidat! Legyünk még többen, akik harcoltak és nyernek a diabétesz ellen!


Hozzászólás:

Copyright © 2011–2016 Women’s magazine.

Az oldalon közzétett adatok kizárólag információs célt szolgálnak. Egészsége megőrzése érdekében, konzultájon szakemberrel!